Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara saat asmak

Rüyada duvara saat asmak

Rüyada duvara saat asmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara saat asmak gördüyseniz:

  • Taşınmak, yaşadığınız yeri güzelleştirmek veya kendinizde yapacağınız değişiklikler maddi hedeflerinize ulaşmanıza da yardım edebilir.

Rüyada duvara saat asmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada saat asmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara bişey asmak iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sevap işlemek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada duvara ayna asmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada duvara kuran asmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, sorunların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada duvara halı asmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara dua asmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Rüyada duvara bayrak asmak eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments