Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara bayrak asmak

Rüyada duvara bayrak asmak

Rüyada duvara bayrak asmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, eksiği kendinde bulacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada duvara bayrak asmak gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Rüyada duvara bayrak asmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, temize çıkacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayrak asmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işarettir.

Rüyada eve bayrak asmak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara bayrak asmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada türk bayrağını asmak zor ve karamsar günler geçireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına delalet eder.

Rüyada evine bayrak asmak ticaret dünyasında adının yayılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada arabaya bayrak asmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada türk bayrağı asmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments