Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat asmak

Rüyada saat asmak

Rüyada saat asmak zorlu bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine delalet eder.

Rüyada saat asmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada duvara saat asmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat asmak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada havlu asmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, borçların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü asmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dışarıya çamaşır asmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, düzeninin bozulacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada duvara ayna asmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbihi boynuna asmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments