Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara ayna asmak

Rüyada duvara ayna asmak

Rüyada duvara ayna asmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başının belaya girmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara ayna asmak gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Rüyada duvara ayna asmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada ayna asmak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada duvara dua asmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara kuran asmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara halı asmak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına yorulur.

Rüyada duvara saat asmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada duvara çerçeve asmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada duvara asmak seçkin bir eleman haline geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments