Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara bişey asmak

Rüyada duvara bişey asmak

Rüyada duvara bişey asmak isabetli adımlar atacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, günden güne sorunlarının artacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara bişey asmak gördüyseniz:

  • sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz.

Rüyada duvara bişey asmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada duvara bir şey asmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara elbise asmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada duvara halı asmak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Rüyada duvara tablo asmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara saat asmak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara kuran asmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada duvara asmak dinç kalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments