Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara kuran asmak

Rüyada duvara kuran asmak

Rüyada duvara kuran asmak yapılan işte geriye düşüleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara kuran asmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada duvara kuran asmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara tablo asmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada duvara halı asmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara dua asmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalet eder.

Rüyada duvara bişey asmak hastalanacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine tabir olunur.

Rüyada duvara asmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara ayna asmak yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada duvara bir şey asmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yüksek bir makama geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments