Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara dua asmak

Rüyada duvara dua asmak

Rüyada duvara dua asmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada duvara dua asmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya finansal konulara ait problemlerin detaylı şekilde sıralanması gerekiyor.

Rüyada duvara dua asmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada duvara ayna asmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada duvara elbise asmak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına inanılır.

Rüyada duvara halı asmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Rüyada duvara bir şey asmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine inanılır.

Rüyada duvara asmak ticarette şansının düşeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada duvara saat asmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara bayrak asmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments