Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara halı asmak

Rüyada duvara halı asmak

Rüyada duvara halı asmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, hayatın yoluna gireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada duvara halı asmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Rüyada duvara halı asmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, müşterilerinin çoğalacağına, istediği makama geleceğine rivayet eder.

Rüyada halı asmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkona halı asmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı yıkayıp asmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipek halı asmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkanmış halı asmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada duvara bişey asmak aksiliklerin başgöstereceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada duvara saat asmak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments