Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara asmak

Rüyada duvara asmak

Rüyada duvara asmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada duvara asmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz.

Rüyada duvara saat asmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada duvara tablo asmak aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, uzun sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara elbise asmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, duygularının karşılıklı olacağına yorulur.

Rüyada duvara bayrak asmak eşiyle bahtiyar olacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalettir.

Rüyada duvara dua asmak sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine inanılır.

Rüyada duvara halı asmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada duvara bişey asmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, işlerinde yenilikler yapacağına yorulur.

Rüyada duvara çerçeve asmak gelirinin de garanti altında olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, borçlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments