Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara tablo asmak

Rüyada duvara tablo asmak

Rüyada duvara tablo asmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işarettir.

Rüyada duvara tablo asmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirmeniz gerekiyor, rekabet ortamları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada duvara tablo asmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kurtuluşu yakalayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine inanılır.

Rüyada tablo asmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, işsiz kalmaya, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda tablo görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada hediye tablo almak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın tablo görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, hataların düzeltileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Rüyada tarihi eser tablo görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran tablosu görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tablo hediye almak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments