Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara bir şey asmak

Rüyada duvara bir şey asmak

Rüyada duvara bir şey asmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara bir şey asmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Rüyada duvara bir şey asmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir şey asmak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, ferahlık veren sözler duymaya, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara asmak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, imkânlarının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara çerçeve asmak çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara dua asmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvara halı asmak para kazanmaya başlayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, onu darda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara bayrak asmak zor zamanların sona ereceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvara kuran asmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments