Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara kireç sürmek

Rüyada duvara kireç sürmek

Rüyada duvara kireç sürmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, umutların biteceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada duvara kireç sürmek gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Rüyada duvara kireç sürmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine inanılır.

Rüyada duvara kireç yapmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Rüyada duvara kireç görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kireç yapmak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, üzeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kireç karmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kireç kuyusu görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, takdir toplayacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işarettir.

Rüyada kireçli ev görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, iyi habere, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments