Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara kireç görmek

Rüyada duvara kireç görmek

Rüyada duvara kireç görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, umutsuz olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada duvara kireç gördüyseniz:

  • Karşınızda çok sayıda seçenek veya fırsat var.

Rüyada duvara kireç yapmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına delalet eder.

Rüyada duvara kireç sürmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara kireç görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada kireç kuyusu görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kireç yemek şöhretli biri olunacağına, iş hayatının düzeleceğine, sağlığının bozulmayacağına inanılır.

Rüyada kireç taşı görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirecle badana yapmak gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments