Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara kireç yapmak

Rüyada duvara kireç yapmak

Rüyada duvara kireç yapmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, sevilen bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına alamet eder.

Rüyada duvara kireç yapmak gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Rüyada duvara kireç yapmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara kireç görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, duygularını açığa vuracağına alamet eder.

Rüyada duvara kireç sürmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işarettir.

Rüyada kireç badana yapmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, huzurunun kaçacağına, gülüp eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada evi kireçle badana yapmak başarıya giden yollarının açılacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada evi kireç yapmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kirecle badana yapmak işlerinin düşeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments