Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kireç yapmak

Rüyada beyaz kireç yapmak

Rüyada beyaz kireç yapmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, bol muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kireç yapmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz kireç yapmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kireç badana yapmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sevinç gözyaşları dökmeye, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirec yapmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada kirecle badana yapmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi kireç yapmak malında azalmaya, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, lüks, konfor içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara kireç yapmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments