Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kireç karmak

Rüyada kireç karmak

Rüyada kireç karmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada kireç karmak gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada kireç karmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çimento karmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada çimento harcı karmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada harç karmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada tarhana karmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet eder.

Rüyada kına karmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, karalar bağlayacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamur karmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton karmak rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments