Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kireçli ev görmek

Rüyada kireçli ev görmek

Rüyada kireçli ev görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada kireçli ev gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Rüyada eve kireç görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak üzgün ve hasta olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kireçli ev görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kireç boyalı ev görmek hayır getirecek işlere girileceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçli ev görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada evi kireç yapmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kireç yapmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, başarısının azalacağına işaret eder.

Rüyada kireç tozu görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments