Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kireçle badana yapmak

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, farklı kişilerle tanışacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, daha fazla para kazanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirecle badana yapmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kireç badana yapmak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Rüyada evi kireçle badana yapmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, istihdam edeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kireç yapmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirec yapmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada duvara kireç yapmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi kireç yapmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments