Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kireç kuyusu görmek

Rüyada kireç kuyusu görmek

Rüyada kireç kuyusu görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, eşlerinin kapanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, bunun da geleceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kireç kuyusu gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kaynak kanalıyla, yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir iş söz konusu olabilir.

Rüyada kireç kuyusuna düşmek asla dert yüzü görmeyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada kireç kuyusu görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada kireç badana yapmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirece batmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına, büyük paralar kazanacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, eski enerjisini bulacağına delalettir.

Rüyada toz kireç görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına inanılır.

Rüyada sönmüş kireç görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına yorulur.

Rüyada beyaz kireç görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments