Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kireç taşı görmek

Rüyada kireç taşı görmek

Rüyada kireç taşı görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, verilen emeklerin heba olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kireç taşı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere zaman ayırın.

Rüyada kireç taşı görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hastalıklarının biteceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada toz kireç görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına alamet eder.

Rüyada duvara kireç sürmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada kireç kuyusu görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada eve kireç görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kirece batmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kireç yemek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalettir.

Rüyada beyaz kireç yapmak böylelikle yüzünün güleceğine, dualarının karşılığını göreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments