Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirecle badana yapmak

Rüyada kirecle badana yapmak

Rüyada kirecle badana yapmak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dönülmez yollara gireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, alim ve bilge insan olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada kirecle badana yapmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz rekabetin nelere yol açabileceğini görmenizi sağlayabilir.

Rüyada evi kireçle badana yapmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, arzuların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kireç badana yapmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada kirecle badana yapmak atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirec yapmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara kireç yapmak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine inanılır.

Rüyada evi kireç yapmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kireç yapmak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments