Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kireç yemek

Rüyada kireç yemek

Rüyada kireç yemek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, çocuk sahibi olacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada kireç yemek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artmaya devam edebilir veya bazı bedeller ödenmesi gerekebilir.

Rüyada kireç yemek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kireç kuyusu görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak hasret çekenlerin birleşeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, rahat şekilde geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kireç yapmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kireç görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, imkânsızı başaracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kireçli ev görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi kireç yapmak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, sağlığını da kaybedeceğine, geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kireç karmak kuş gibi hafifleyeceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments