Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara elbise asmak

Rüyada duvara elbise asmak

Rüyada duvara elbise asmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, dertlerinden arınacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara elbise asmak gördüyseniz:

  • Hiç doğru yapmıyorsunuz.

Rüyada duvara elbise asmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, iş projelerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara bişey asmak başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada duvara çerçeve asmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada duvara tablo asmak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada duvara dua asmak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara saat asmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara bir şey asmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara ayna asmak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments