Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara çerçeve asmak

Rüyada duvara çerçeve asmak

Rüyada duvara çerçeve asmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada duvara çerçeve asmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Rüyada duvara çerçeve asmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada çerçeve asmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işarettir.

Rüyada duvarda çerçeve görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına işarettir.

Rüyada çerçeve görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet eder.

Rüyada boş çerçeve görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah çerçeveli ayna görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çerçeve silmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, konfor içinde yaşayacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf çerçeve görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, insanlara küsüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments