Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerçeve silmek

Rüyada çerçeve silmek

Rüyada çerçeve silmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada çerçeve silmek gördüyseniz:

  • Sizden acil cevaplar bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada çerçeve silmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada yeşil çerçeveli ayna görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada tahta çerçeve görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada çerçeve kendi resmini görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, canın sıkılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğraflı çerçeve görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada çerçevenin kırıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, helal kazanç elde edileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Rüyada çerçevede bal görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara çerçeve asmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments