Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf çerçeve görmek

Rüyada fotoğraf çerçeve görmek

Rüyada fotoğraf çerçeve görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, şansının geri döneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada fotoğraf çerçeve gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Rüyada fotoğraflı çerçeve görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş fotoğraf çerçevesi görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf çerçevesi görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çerçeve görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, işlerin düzgün gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencere çerçeve görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, işlerin günden güne artacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çerçeve kırıldığını görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine inanılır.

Rüyada çerçeve değiştirmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, arzuların yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments