Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerçeve görmek

Rüyada çerçeve görmek

Rüyada çerçeve görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çerçeve gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir veya liderlik rolü gerektiren işlere soyunup soyunamayacağınız konusu üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada çerçevede kendi resmini görmek itibarın sarsılacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çerçevesi görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş fotoğraf çerçevesi görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada duvarda çerçeve görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, maddi olanaklarının artacağına işarettir.

Rüyada siyah çerçeveli ayna görmek gereken sabrı göstereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına işarettir.

Rüyada çerçevesi kırık gözlük görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına rivayet eder.

Rüyada altın çerçeve görmek hayırlı yollara gireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments