Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çerçeve asmak

Rüyada çerçeve asmak

Rüyada çerçeve asmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çerçeve asmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Rüyada duvara çerçeve asmak hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çerçeve asmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam çerçevesi görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kazancının günbegün artacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işaret eder.

Rüyada boş çerçeve görmek büyük bir yenilgi alacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi çerçeve görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Rüyada pencere çerçeve görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, umutlarının tazeleneceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek kişinin tek başına kalacağına, çıkmaza gireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments