Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çerçeveli ayna görmek

Rüyada siyah çerçeveli ayna görmek

Rüyada siyah çerçeveli ayna görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ömür boyu süreceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çerçeveli ayna gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Rüyada siyah çerçeveli ayna görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çerçeveli ayna görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulur.

Rüyada çerçeveli ayna görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, çok sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çerçeveli ayna görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, itibarının ve makamının artacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük görmek kendini yiyip bitireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah çerçeve görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak kısmetlerinin açılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık gözlük çerçevesi görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments