Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda çerçeve görmek

Rüyada duvarda çerçeve görmek

Rüyada duvarda çerçeve görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, güzel günler için yaşayacağına, kapanan kapıların açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, nefsine yenileceğine, karamsar olacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda çerçeve gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada duvarda çerçeve görmek insanların güvenini kazanacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada duvara çerçeve asmak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çerçeve yapmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına işaret eder.

Rüyada gözlük çerçevesi görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çerçeve görmek önemli sorumluluklar alacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraflı çerçeve görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çerçeveli cam görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş çerçeve görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments