Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş çerçeve görmek

Rüyada boş çerçeve görmek

Rüyada boş çerçeve görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, böylece yüzünün güleceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş çerçeve gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Rüyada boş çerçeve görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına yorulur.

Rüyada boş fotoğraf çerçevesi görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, ticaretinin büyüyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada çerçeve görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada siyah çerçeveli ayna görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çerçeve görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ahşap çerçeve görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına inanılır.

Rüyada yeşil çerçeveli ayna görmek çok büyük bir rahata ereceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments