Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara boya sürmek

Rüyada duvara boya sürmek

Rüyada duvara boya sürmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada duvara boya sürmek gördüyseniz:

  • Evinizde ekstra kazançlar elde etmenize veya rahat bir ortam yaratmanıza yardım edebilecek değişiklikler ya da çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada duvara boya sürmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada göz boyası sürmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada göze boya sürmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada göze mavi boya sürmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze yeşil boya sürmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada saça boya sürmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı boya sürmek hastalığın biteceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments