Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça boya sürmek

Rüyada saça boya sürmek

Rüyada saça boya sürmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalettir.

Rüyada saça boya sürmek gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Rüyada saça boya sürmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada saçına boya sürmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada göze yeşil boya sürmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, şansın kapanacağına, konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı boya sürmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada göze boya sürmek hayallerini gerçekleştireceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil boya sürmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Rüyada göz boyası sürmek borçlarının artacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments