Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey asmak

Rüyada bir şey asmak

Rüyada bir şey asmak iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şey asmak gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Rüyada bir şey asmak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına yorulur.

Rüyada duvara bir şey asmak sağlığına kavuşacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iple battaniye asmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işarettir.

Rüyada don asmak hastalıklarının azalacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış çamaşırı asmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pencereye tül asmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba elbise asmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına alamet eder.

Rüyada dışarıya çamaşır asmak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments