Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayna asmak

Rüyada ayna asmak

Rüyada ayna asmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada ayna asmak gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemelisiniz.

Rüyada ayna asmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına inanılır.

Rüyada duvara ayna asmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz gömlek asmak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna kuran asmak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ailesinin de büyük olacağına işaret eder.

Rüyada avize asmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada nevresim asmak kazancının çok daha fazla olacağına, canla başla çalışacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada duvara asmak çok büyük paralar kazanılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments