Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara atlamak

Rüyada duvara atlamak

Rüyada duvara atlamak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada duvara atlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Rüyada duvara atlamak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, işlerinin tutacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına alamet eder.

Rüyada taş duvardan atlamak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvardan aşağı atlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvardan atlamak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalet eder.

Rüyada duvar üstünden atlamak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarlardan atlamak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada duvar atlamak zenginliğe sahip olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments