Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş duvardan atlamak

Rüyada taş duvardan atlamak

Rüyada taş duvardan atlamak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, adının her yerde geçeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, koyu sohbetler edeceğine, isabetli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada taş duvardan atlamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada taş duvardan atlamak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvardan aşağı atlamak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada duvarlardan atlamak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalettir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına tabir olunur.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine tabir olunur.

Rüyada duvara atlamak elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına tabir olunur.

Rüyada duvar üstünden atlamak razı geleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvardan atladığını görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments