Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar atlamak

Rüyada duvar atlamak

Rüyada duvar atlamak sıkıntı yükleneceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada duvar atlamak gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Rüyada duvar üstünden atlamak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada duvardan atladığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işarettir.

Rüyada taş duvardan atlamak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak büyük kazançlar getireceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret eder.

Rüyada duvara atlamak hedeflerin gerçekleştirileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, yaşamın kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvardan aşağı atlamak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada duvar atlamak korkularının yok olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada yüksek duvardan atlamak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments