Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar üstünden atlamak

Rüyada duvar üstünden atlamak

Rüyada duvar üstünden atlamak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, istediği herşeye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada duvar üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Birkaç eksiği gidererek ya da yarım kalan veya aksayan yerleri tamamlayarak çok çaba sarf ettiğiniz konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada duvar üstünden atlamak atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalettir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada duvarlardan atlamak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, zararların telafi edileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalettir.

Rüyada yüksek duvardan atlamak aksiliklerin baş göstereceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına yorulur.

Rüyada duvara atlamak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada duvardan atlamak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, daha fazla yakınlaşacağına, kötü gününü de paylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments