Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan atlamak

Rüyada duvardan atlamak

Rüyada duvardan atlamak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hastalıkların son bulacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvardan atlamak gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada duvar üstünden atlamak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına inanılır.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına inanılır.

Rüyada duvardan aşağı atlamak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada duvardan atlamak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet eder.

Rüyada duvardan atladığını görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok eğleneceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada taş duvardan atlamak yaşamının belli bir düzene oturacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments