Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarlardan atlamak

Rüyada duvarlardan atlamak

Rüyada duvarlardan atlamak savurgan bir hayat yaşayacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarlardan atlamak gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Rüyada duvar üstünden atlamak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada duvardan aşağı atlamak kazancının günden güne azalacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan atladığını görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada duvara atlamak atılan adımların zarar getireceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak umutsuzluk yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada duvardan atlamak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, yeni işlerin geleceğine, gelir elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments