Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir duvardan atlamak

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, hep yerinde sayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak şans ve kısmet elde edeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek duvardan atlamak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Rüyada duvara atlamak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvardan atladığını görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada duvarın üstünden atlamak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak refahının ve varlığının artacağına, mutluluktan havalara uçacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aydınlanacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Rüyada duvardan atlamak iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments