Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını kör görmek

Rüyada bir arkadaşını kör görmek

Rüyada bir arkadaşını kör görmek sıkıntılar son bulacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşını kör gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını kör görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kızına daima sahip çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek aile hayatının bozulacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, suç işleyeceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşı kör görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek onlara değer vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, atılan adımların zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör bıçak görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments