Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kör görmek

Rüyada sevdiğini kör görmek

Rüyada sevdiğini kör görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kör gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Rüyada sevdiğini kör görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kör asker görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulur.

Rüyada kör kuyuya düşmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendi gözlerinin kör olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşı kör görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kör taklidi yapmak hayatının da kolaylaşacağına, hayatın kolaylaşacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kör görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments