Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz üstünde durmak

Rüyada deniz üstünde durmak

Rüyada deniz üstünde durmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde durmak gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Rüyada denizde su üstünde durmak yüzünü güldüreceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz üstünde durmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünde durmak üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ip üstünde durmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine tabir olunur.

Rüyada kayanın üstünde durmak hareketli ve hoş günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun üstünde durmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprünün üstünde durmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments