Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayanın üstünde durmak

Rüyada kayanın üstünde durmak

Rüyada kayanın üstünde durmak güven kaybı yaşanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisine kızacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde durmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Rüyada kayanın üstünde durmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde oturmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayanın üstünde yürümek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına delalet eder.

Rüyada kayanın altında kalmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Rüyada kayanın içine girmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada kayan araba görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalettir.

Rüyada paten kayan birini görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments