Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ip üstünde durmak

Rüyada ip üstünde durmak

Rüyada ip üstünde durmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, gelirinin de artmayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada ip üstünde durmak gördüyseniz:

  • Daha önceki akılcı tutumlarınız sayesinde elinize önemli bir miktar para geçebilir.

Rüyada ip üstünde durmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ipin üzerinde durmak kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, verimliliğinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak yüzünün hep güleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta yorulur.

Rüyada taşın üstünde durmak hayallerinin gerçekleşeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstünde durmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde durmak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek ayak üstünde durmak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada denizde su üstünde durmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments