Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenin en üstünde durmak

Rüyada merdivenin en üstünde durmak

Rüyada merdivenin en üstünde durmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, başarılarının düşeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, aradığı aşkı bulacağına yorulur.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak gördüyseniz:

  • Çekici görünebilirsiniz.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine inanılır.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret eder.

Rüyada merdiven üstünde durmak gülmeye hasret kalacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalettir.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın en üstünde olmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada geminin en üstünde olmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments