Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar saati vermek

Rüyada duvar saati vermek

Rüyada duvar saati vermek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, ferahlayacağına, daima zinde ve genç kalacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada duvar saati vermek gördüyseniz:

  • İletişim sorunları veya seyahatler esnasında ufak tefek aksilikler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük duvar saati görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar saati hediye etmek işlerinin hemen hallolacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada duvar saati görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada duvar saati satın almak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada duvar saati hediye almak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada duvar saati almak işlerinin hafifleyeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işarettir.

Rüyada duvar saati ayarlamak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, huzurlu bir insan olacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati kırmak sıkıntılarının biteceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments