Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar saati almak

Rüyada duvar saati almak

Rüyada duvar saati almak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ev sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada duvar saati almak gördüyseniz:

  • Kendinizi savunmanız gereken konular olabilir.

Rüyada büyük duvar saati görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yaşananları unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, gönül yaralarının iyileşeceği yorulur.

Rüyada antika duvar saati görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada duvar saati satın almak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara saat asmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına inanılır.

Rüyada duvar saati almak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada duvar saati vermek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda saat görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments